Skip to main content

Hypnotherapie

Ben je echt bereid om er 100% voor te gaan? Dan is het hypnotherapie is iets voor jou.

Verwacht bij deze vorm van hypnotherapie, die ik toepas, niet dat je gehypnotiseerd wordt. Hypnose/ trance is een natuurlijke staat van zijn. Je maakt het dagelijks mee. Tijdens de sessie blijf je in een “wakkere” toestand/ een relaxte stand. Je kritische stem valt weg als je in hypnose/ trance bent.

Trance gaat niet over een gevoel van “verdoofd” zijn. Je zult in verschillende niveaus een ontspanning gaan voelen. Tijdens de sessie blijf je de volledige controle houden. Stel ik zeg tegen je, tik nu je knieën aan en dat voelt goed voor jou om te doen, dan zou je dat doen toch? Je accepteert alleen de suggesties die ik je geef die in overeenstemming zijn met je eigen interne waarden en overtuigingen.

Dagdromen

Dagdromen is ook een soort van trance.

Trance kun je ook uitleggen in het  volgende; stel je kijkt naar de televisie, naar een film en daar gebeurt iets naars. Dat nare gevoel neem je over en begint bijvoorbeeld te huilen. Je mind kent geen verschil tussen realiteit en werkelijkheid. Tijdens het tv kijken, zit je dus ook in een soort van trance. Of je bent bijvoorbeeld aan het autorijden van punt a naar punt b en voor je het weet ben je al bij punt b, maar merk je op dat je niet de gehele rit nog weet, dit is ook een soort van trance. 

We beginnen met een intake, vervolgens geef ik je een opdracht mee. Betreft een vragenlijst die je 14 dagen achter elkaar mag gaan invullen. Kost je hooguit 3 minuten per dag. Als je de 14 dagen voorbij bent plannen we 3 x een hypnose sessie in.  Waarom 14 dagen een vragenlijst invullen. Zo word je bewust van je eigen patronen 😉

Hypnose

Hypnose zorgt ervoor dat je een andere mindset krijgt. Je gedrag, gewoontes en gedachten komen voort uit je onderbewustzijn, waar het is opgeslagen. Dus dat maakt jou hoe je op bepaalde situaties reageert. Hypnose/ trance voelt als heel ontspannen aan. 

Hypnotherapie is in te zetten bij meerdere klachten; o.a. negatieve patronen, slaapproblemen, stoppen met roken, rouw en verlies, kinderen, verslavingen, angsten, hyperventilaties, paniekaanvallen, trauma’s, stress, emotie eten, zelfvertrouwen. Hypnotherapie helpt ook voor pijnklachten, maar ook relatieproblemen.

Veel klachten en/ of problemen hebben hun in oorzaak in ons onderbewustzijn. Daar zit ons aangeleerde gedrag en de automatische reacties. Vaak kunnen we niet bij ons onderbewuste komen vandaar dat hypnotherapie ingezet kan worden. Voel jij je onzeker, niet lekker in je vel, ook dan is hypnose een fantastisch iets om toe te passen. 

Een

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Of heb je een vraag over de behandelingen? Neem dan nu contact op.