Skip to main content

Ervaring van klanten

Hormomen

Wilma

Menière

Ik heb Menière en kwam via via bij Linda terecht.
Bij mijn eerste afspraak met Linda kwam ik wanhopig bij haar binnen, omdat ik behoorlijk beperkt werd in mijn dagelijkse dingen door mijn aandoening.

Ze voelde me feilloos aan en stelde me meteen gerust. Linda is een erg prettig persoon om mee te praten, heeft een fijne energie en ze heeft me de tools gegeven om met mijn Menière om te gaan. Het zal nooit helemaal weggaan, maar het gaat zeker een heel stuk beter met me; iets wat de reguliere behandelingen en medicijnen niet hebben bereikt bij me.
Ik ben Linda ontzettend dankbaar!

Ielse Mulderij

Jeuk

Al sinds mijn puberteit heb ik jeuk. Niet zomaar jeuk. Maar een heel branderig gevoel in/ op mijn huid. En dat vooral in de maanden augustus tot oktober. Vooral bij wrijfing van de huid, denk aan aan en uit kleden en douchen. Om letterlijk gek van te worden. Meerdere dermatologen bezocht en met medicatie is het te onderdrukken maar echt happy ben ik niet in die tijden.
En voor een aantal jaar terug heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen, wat mij uiteraard ook belemmerd in mijn dagelijks leven.
Tot ik Linda tegen kwam op Facebook en ik dacht dat wil ik wel proberen, om heel eerlijk te zijn was ik erg sceptisch en dat heb ik ook bij Linda aangegeven. Toch ben ik er blanco in gegaan. En heb een afspraak gemaakt.

Linda ontving mij heel rustig en legt heel goed uit wat ze doet. Ik voel mij echt op mijn gemak bij haar, Door de behandelingen zijn er ook oorzaken aan het licht gekomen waar ik nooit aan gedacht had. Zo bijzonder om dit mee te maken.
Ik heb inmiddels 3 behandelingen gehad en er is al zo’n groot verschil. Ik gebruik geen medicijnen meer voor de jeuk want dat is helemaal over. Heb energie voor 10 en het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Heerlijk !!
Ben Linda zo dankbaar.
En ik zou zeggen ook al ben je net zo sceptisch als ik was, geef het een kans want dat verdien je.

Hormomen

Rina

Hormonen

Ik kwam in eerste instantie bij Linda met wat ik dacht hooikoortsklachten. Ook heb ik een probleem met mijn baarmoeder waar ik veel klachten van had, dus wie weet kon ze daar ook wat mee. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Linda en tijdens een gesprek werd eigenlijk duidelijk dat er veel meer speelde. Linda voelt je aan en heeft door of er iets speelt. Ik was vaak naar in mijn hoofd, het gevoel alsof je hoofd vol watten zit en de dingen niet echt aankomen en langs je heen gaan, ook had ik weinig energie. Verder merkte ik dat ik erg afgevlakt was emotioneel. We kwamen uit bij voeding, producten waar ik dus blijkbaar slecht op reageerde en ook was ik hormonaal en emotioneel niet in balans.

Al na de eerste afspraak voelde ik me beter en verdween het 'watten' gevoel in mijn hoofd, ik had weer een helder gevoel. Ook kreeg ik weer zin in de dag, zin in dingen en kon ik mij emotioneel weer uiten. Na vijf behandelingen voel ik me een ander mens. Ik ben weer in balans, voel me weer helder en heb meer energie. De klachten die ik had door mijn baarmoeder probleem zijn verdwenen. Ik voel me heel goed en ben Linda erg dankbaar!

Landa

Fibromyalgie

Na jarenlang met migraine en fibromyalgie te sukkelen kwam ik bij Linda terecht..wat een verademing!! Je voelt je bij binnenkomst meteen op je gemak, en je gaat herboren weer naar buiten! Na een aantal behandelingen en super goeie tips ben ik al een hele tijd hoofdpijn vrij.. HEERLIJK. Ook de fibromyalgie klachten zijn enorm afgenomen! Echt een aanrader dus!!

Lynn

Corona

Na corona en stressvolle periode, had ik geen energie meer. Kwam niet meer uit de vicieuze cirkel. Met mijn klachten kwam ik bij linda, zij heeft me tips gegeven en na deze toegepast te hebben merkte ik al verschil, onder andere meer energie, minder opgeblazen buik , ben rustiger en slaap rustiger en langer. Kortom een grote verbetering! 😁 en dat na al 2 behandelingen

Peter

Pijnklachten

Medio augustus 2020 mijn kleine teen diagonaal gebroken. In eerste instantie viel de pijn mee, daarom dacht ik ook dat hij niet gebroken kon zijn. Maar het tegendeel bleek waar. Na een röntgenfoto en een spalkje was het botje weer snel aan elkaar gegroeid. Kort daarna begonnen de pijnlijke problemen pas echt. Na maanden strompelen, pijn én 3 behandelingen van een chiropractor werd het steeds moeilijker lopen.

Na een tip van een vriend kwam ik terecht bij Linda. Wanneer je tijdens het werk er vaak bij moet gaan zitten, ga je echt van alles uitproberen om weer normaal te kunnen lopen. Linda gaf aan enkele behandelingen nodig te hebben. Desondanks was de pijn verdwenen na één behandeling! Nu zijn we een half jaar verder en de pijntjes zijn nog steeds volledig verdwenen. Hoe deze unieke techniek van Linda werkt is voor mij een raadsel. Maar ik kan wel zeggen dat mijn kwaaltjes voor 100% zijn verdwenen.

Wendy

Zelfvertrouwen

Onze dochter van 9 durfde opeens niet meer te logeren. Linda helpt haar d'r angsten te onderdrukken, haar zelfvertrouwen te geven en zich af te sluiten voor andermans negatieve gevoelens. Zij en wij krijgen tips en oefeningen mee.

Ze komt graag bij Linda. De rust, vertrouwen en liefde die Linda overbrengt op haar is geweldig. Ze voelt zich daarna ontspannen en zorgeloos en we zien dat het haar helpt en sterker maakt. Ze durft weer te logeren.

Steef

Stress

Ik ben bij Linda terecht gekomen voor een aantal klachten, waaronder hoogtevrees en stress gerelateerde klachten.

Door de stress gerelateerde klachten, kreeg ik lichamelijke klachten - ongemakken. Iedere keer weer voel ik mij als herboren als ik bij haar ben geweest. Dankzij haar tips die ze onder andere meegeeft ben ik een heel ander mens geworden die steviger in haar schoenen staat. Ze luistert goed naar je, geeft je het gevoel dat je alles kunt zeggen. Ze heeft geen oordeel.

Hoogtevrees is dan ook niet meer aan de orde. Ik ervaar meer innerlijke rust en weet beter met bepaalde situaties om te gaan.

Kortom ik kan Linda zeker aanbevelen!

Angelina

Ademhaling

Linda kwam bij mij thuis voor een behandeling en vertelde aan haar mijn klachten. Ze gaf mij een behandeling en diverse tips voor mijn ademhaling.

Na 1 behandeling helemaal klachten vrij en ik heb geen pillen meer nodig voor de hoge bloeddruk. Dat is nu verleden tijd.
Ik kan Linda zeker aanbevelen.

Anita Dekker

Hooikoorts

Mijn zoon van 12 had geregeld erg last van hooikoorts, maar na 1 behandeling van Linda heeft hij er helemaal geen last meer van. Zeker een aanrader!!

Peter

Artrose

Behandeldata: 8 en 16 december 2021.
Tegen artrose in de handen en tegen hooikoorts. Na de eerste keer was er een merkbaar verbetering van mijn handen. Vooraf waren deze gevoelig en voelde ik elk scharniertje. Maar na de behandeling niet meer, behalve in mijn pinken. De hooikoorts lijkt ook weg te zijn. 😀 Ik heb veel baat ook gehad met bioresonantie, echter vwb deze 2 klachten niet. Linda heeft het talent dat ze zonder apparaat ditzelfde kan. Ik ben tot nu toe dus goed geholpen met de twee behandelingen.

Wessel (15jaar)

ADHD

Ik ben bij Linda terechtgekomen ivm mijn klachten van ADHD. Mij werd geadviseerd om aan de medicatie te gaan om rustig te worden in mijn hoofd, maar dit wilde ik niet. Ik heb nu 5 behandelen bij Linda gehad. Zij heeft oa getest waar ik niet goed op reageer. Nu na 5 behandelingen gaat het super goed met mij. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd, minder driftig, kan beter communiceren en mijn zelfbeeld is niet meer negatief. Ik heb veel meer zelfvertrouwen. Wat ook fijn is, Linda is van de klachten aanpakken en niet steeds maar praten over dit en dat. Ik ben blij met de tips die ik heb meegekregen van haar. Het gaat goed met mij!

Eva

Hooikoorts

Ik heb al jaren last van ernstige hooikoortsklachten, jeukende ogen, benauwd en een loopneus zodra de pollen door de lucht gaan. Ik gebruik hiervoor 2 soorten medicatie om wel naar buiten te kunnen . Linda heeft me voor het hooikoortsseizoen begon behandeld en ik heb geen klachten meer gehad. Inmiddels is het vollop lente en heb ik nog geen medicatie genomen!

Ilsa

Maagzuur

Nu 2 jaar met maagzuur gelopen te hebben, alles geprobeerd om ervanaf te komen maar niks hielp.
Ben 2x bij Linda geweest en ben er helemaal vanaf. Helemaal top!!!

Lindy

Voetpijn

Onverklaarbare stekende pijn in mijn voet, naar de huisarts geweest en kreeg als advies dat het met rust over moest gaan.
Niet echt handig in mijn beroep waarin ik heel veel loop.
Via via kwam ik bij Linda.
Ik dacht baad het niet schaad het niet.
En ja hoor, na 2 behandelingen geen pijn meer.
Super, ik kan het iedereen aanraden om het iig een keer te proberen