Skip to main content

LICHAMELIJKE KLACHTEN

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten kunnen je enorm beperken in je dagelijks functioneren. Heb je pijnlijke, onverklaarbare lichamelijke klachten? Kun je moeilijk in slaap komen? Of heb je bijv. last van hoofdpijnen, migraine, zere knieën, vastzittende schouders, buikpijnklachten, pijn en ontstekingen, lichamelijke ongemakken en emotionele klachten? Of wellicht langdurige, chronische en acute klachten, aangezichtspijn, ontsteking van neus- voorhoofds en bijholtes, druk op de borst, maag darm klachten, nekklachten, voetklachten, knieklachten, schouderklachten, (lage) rugpijnklachten, hernia, acute spit, pijnlijke heup, restless legs vermoeidheid, oorklachten (zoals tinnitus), menstruatieklachten, ischias, bekkeninstabiliteit, spierpijn, overbelasting, HSP of een moeilijk leesbaar handschrift?

Staat je klacht of aandoening er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Behandelingen

We bespreken je klachten, aandoeningen e/o ongemakken. Samen bekijken we daarna wat de beste behandelmethode wordt. Het kan zo zijn dat de oorzaak van de klacht ergens anders vandaan komt, dan waar de pijn/ irritatie/ ongemak zich uit.

De behandeling vind plaats door middel van een lichte aanraking; dit is een vorm van magnetiseren. Door mijn bewustzijns- en ademhalingstechnieken help ik je mee je lichaam weer in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen te stimuleren, zodat je lichaam zichzelf weer kan gaan herstellen.

Tijdens de behandeling kun je gewoon je kleding aanhouden en je kunt naar keuze liggen of zitten. Ik begin met het uitlijnen, zodat het lichaam zichzelf zoveel mogelijk weer in balans gaat brengen. Dit doe ik door mijn handen te plaatsen op je bekken (voor en achter), je achterhoofdrand en bovenste nekwervel. Vervolgens mag je liggen op de behandeltafel; lukt dit niet dan blijf je staan of ga je zitten. Dan plaats ik mijn handen op de pijnlijke plek; dit betreft een lichte aanraking. De lagere trilling van de pijnplek gaat over het algemeen meetrillen (resoneren) met de trilling van mijn handen. Het kan gebeuren dat tijdens de behandeling de pijnplek verschuift. Samen volgen we dan de pijn. Het verschilt per individu hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het ene lichaam herstelt zich sneller dan het andere. Het kan ook zijn dat ik je vraag je voedingspatroon iets aan te passen. Het kan maar zo zijn, terwijl je het zelf niet eens weet, dat je bijvoorbeeld op koffie reageert. Dit kan er nl. voor zorgen dat je druk in je hoofd bent of altijd maar aan staat. Of misschien is er sprake van inname van teveel suikers; hierdoor kun je ook druk gedrag vertonen. Allemaal ongemakken die in de weg gaan zitten en je leven behoorlijk kunnen beïnvloeden.

Wil je er graag vanaf? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen op zoek gaan naar de oorzaak en zo je klachten kunnen verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen!

Een

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Of heb je een vraag over de behandelingen? Neem dan nu contact op.