Skip to main content

Wie is Linda van Rootselaar

Wie is

Linda van Rootselaar

Mijn naam is Linda van Rootselaar (1982); samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Barneveld.

Het helpen van mensen, in welke vorm dan ook, heeft mij altijd al geboeid. Vaak kreeg ik te horen van mensen “Zit jij in de zorg”? Op een dag besloot ik en nu ga ik de opleidingen volgen die nodig zijn, zodat ik mezelf, ons gezin en bovenal de medemens kan helpen en mijn eigen praktijk te kunnen gaan starten. Het is mijn passie geworden en het geeft mij zoveel voldoening om mensen te behandelen, die last hebben van lichamelijke en/ of geestelijke klachten en vaak snel resultaat merken. Mijn passie is mede ontstaan, nadat ik in 2010 een buikvliesontsteking heb opgelopen. Het herstel duurde lang, maar door mijn doorzettingsvermogen en wilskracht ben ik er goed uitgekomen. Die kracht die ik toen heb ontwikkeld om door te gaan, geef ik graag over aan de medemens. Mijn motto; waar een wil is, is een weg.

Kennis en ervaring

Dankzij de kennis die ik heb opgedaan bij Quantum Touch, Reiki, Matrix, CoLife Coaching School, Civas en de medische basiskennis opleiding, heb ik al veel mooie resultaten mogen meemaken. Deze energetische (magnetische) behandelmethode heeft al bij veel volwassenen, (kleine) kinderen en zelfs bij mezelf een hoop verlichting gegeven of zelfs de pijnen/ klachten volledig verholpen.

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van mijn kennis, ervaringen en inzichten. Inmiddels heb ik al diverse mensen, met diverse verschillende klachten geholpen - zie ook mijn reviewpagina.

Wil je ook van je ongemak(ken) af en (vaak) snel resultaat zien? Kom dan langs in de praktijk en laat je verrassen. Ik help je graag!

Hopelijk tot ziens

Linda van Rootselaar

Diploma's

  • Reiki
  • Quantum-Coach
  • Quantum-Touch Practitioner
  • HBO Medische Basis Kennis
  • Handreflexologie
  • MatriX Methode
  • Hypnotherapeut
  • Brein, neurotransmitters & leer- en gedragsproblemen coach
  • Reflexintegratie

Gratis E-boek

Mijn leven nu

Op 28 jarige leeftijd word ik ernstig ziek. Op dat moment ben ik moeder van 2 jongens die 4 en 20 maanden oud zijn.

Ik heb een buikvliesontsteking, pneumokokken wordt er in de buik ontdekt. Bij aankomst ziekenhuis mag ik al van een wonder spreken dat ik nog leef. Wat er dan in het ziekenhuis gebeurt neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Deze autobiografie is geschreven door Linda van Rootselaar © 2015