Skip to main content

Handreflexologie

Ontspanning

Heb je even behoefte aan ontspanning? Even lekker niks hoeven en moeten. Even weg uit de hectiek van alle dag, of de narigheid in de wereld, even nergens aan hoeven te denken. Er is al genoeg ellende in de wereld, dus laat het geen ellende worden in je hoofd. Doordat jij je hoofd koel houd, kun je vrijwel alles aan.

Kom de rust ervaren zou ik zeggen. Neem daarom af en toe even een adempauze. Hoe heerlijk is dat.

Handreflexologie

Wat is nou handreflexologie? Handreflexologie is een zachte, natuurlijke complementaire manuele therapie. Handreflexologie kun je zien als een massage aan de hand. Op verschillende plekken op je hand zitten de reflexzones van je lichaam. Elke zone in je hand staat in verbinding met een specifiek orgaan, weefsel, klier in je lichaam. D.m.v. een lichte aanraking, of wat drukpunten masseer ik als het ware je hand. Door middel van deze behandeling kunnen er veel gezondheidsklachten afnemen en het werkt ook nog eens ontspannend, rustgevend. Het kan o.a. angst verminderen, maar ook de hoofdpijnen – migraines kunnen afnemen. Het is een massage voor de darmen. Je darmflora gaat er beter door werken. Het stimuleert het zelf genezend vermogen van je lichaam en het bevordert je bloedcirculatie. .

Een

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Of heb je een vraag over de behandelingen? Neem dan nu contact op.