Skip to main content

Emotionele klachten

EMOTIONELE KLACHTEN

Heb je last van angsten, zit je in een negatieve spiraal, heb je een trauma ervaren (onverwerkte emoties) of last van stress, algehele malaise, boosheid, verbitterdheid, een innerlijke onrust, irritatie? Of heb je wellicht weinig energie en zit je tegen een burn-out aan? Ben je somber, heb je last van jaloezie, afgunst of ongeduld? Dit belemmert je in je dagelijks leven. Daarnaast kunnen emotionele klachten ook lichamelijke ongemakken veroorzaken, denk bijv. aan buikpijn of problemen met de stoelgang (slecht naar de wc kunnen gaan).

Het kunnen allemaal uitingen zijn van het pijnlichaam. Iets wat in het verleden heeft plaatsgevonden, heeft nog geen verwerkingsruimte gehad en leeft nog in jou voort. Soms zet je je emoties even opzij, omdat je het niet wilt voelen, je anders niet verder kunt gaan, maar emoties waar geen aandacht meer aan wordt gegeven, gaan vastzitten in je lichaam. Je spieren spannen zich aan en belemmeren daarmee de doorstroom van energie en zo krijg je blokkades. Dit uit zich bijvoorbeeld door irrationeel reageren en geen nee durven zeggen (want wat zullen ze wel niet van je vinden). Je wilt door iedereen wel aardig gevonden worden en zo loop je uiteindelijk vast in je eigen lichaam en ga je pijn vernemen.

Blijf niet rondlopen met je klachten, maar maak een afspraak en hiermee een begin aan het einde van je pijn!

Behandelingen

Wil je er liever niet over praten? Heb je geen behoefte om de diepte in te moeten gaan, het weer helemaal moeten herbeleven, maar wel dat het uit je lichaam en uit je hoofd gaat? Stop met worstelen!

Samen gaan we op een ontspannen manier aan de slag om die nare gebeurtenis, dat trauma of die angsten uit je systeem te halen. Het is goed om te weten dat je bij mij in de praktijk zelf bepaalt wat je met me wilt delen; je hoeft niets te vertellen wat je niet wilt vertellen en je hoeft ook niet de diepte in om het trauma weer helemaal te herbeleven. Je kunt ook bij mij terecht als je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor of het lekker vindt om even van je af te praten en niet veroordeeld te worden.

Hoe het werkt? Je vertelt mij waar je die traumatische ervaring/ negatieve invloed/ angst voelt in je lichaam. Jij legt je handen op je plek daar waar jij je ongemak voelt. Ondertussen mag je heel bewust ademhalen; d.m.v. zachte klopjes stimuleer ik je rug..

Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel voor een heerlijke ontspanning en laat je je verrassen door het resultaat. Je voelt je daarna herboren; alsof de nare traumatische ervaring uit je systeem is, Je hebt het gevoel alsof je weer bruist van de energie.

Kan het echt zo snel gaan? Ja dat kan zeker! Uiteraard is het aantal behandelingen per persoon verschillend, maar al na 1 consult voel je al een soort verademing. Alsof er een last van je schouders is gevallen.

Een

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Of heb je een vraag over de behandelingen? Neem dan nu contact op.